2012. július 6., péntek

Olvassatok másokat!

Meleg van, leolvad rólam a nadrág, átizzadom a pólót, naponta többször megyek zuhanyozni - vagyis minden bajom van. Úgyhogy olvassatok másokat! Illetve, maradjunk együtt és gondolkodjunk tovább, csak kicsit más formában.

Elindult egy új blog, melynek címe Küldetés. Tematikája szerint többnyire a misszióhoz és az ahhoz kapcsolódó gondolatkörhöz kíván hozzátenni mindenféle témában. A blogba néhány ismerősöm, kollégám és én is fogok írni. Egyszerre szeretnénk beszélgetni az egyház tennivalóiról, megmutatni az olvasóknak hogyan élnek azok az emberek, akikhez egy misszió eljut, és adott esetben vitás kérdésekről együtt gondolkodni, melyek a misszió világát érintik.

A blogot nem titkoltan a Kelet-Európa Misszió működteti, de lényegét tekintve ugyanolyan, mint bármely más blog. Ha van kedvetek, kövessétek figyelemmel és ha nagyon jó kedvetekben vagytok, tegyétek ki saját blogotok linkjei közé! :-)

2 megjegyzés :

  1. Egy technikai megjegyzés: a háttér és a szöveg között túl kicsi a kontraszt, ezért nehezen olvasható.

    VálaszTörlés
  2. Örülök,hogy újabb keresztény blog indult el,természetesen felvettem a kitettem a linkjét,és kommentáltam!

    Sok sikert,és áldást kívánok!

    VálaszTörlés

Megmondhatod te is... de kérlek, NE tedd névtelenül!
(A szerző a beírt kommentek közül bármelyiket előzetes figyelmeztetés és minden magyarázat nélkül törölheti. Kommentedben ne használj túl sok hivatkozást, mert a rendszer automatikusan moderál!)